Resultaten voor kostenefficiënte

 
kostenefficiënte
ETF's' als kostenefficiënte oplossing Insights BlackRock.
ETF's' als kostenefficiënte oplossing. ETFs worden geroemd om hun lage kosten. Voor een goede vergelijking is het van belang alle kosten in ogenschouw te nemen. De vermogensbeheerkosten van onder meer pensioenfondsen liggen onder een vergrootglas. Pensioenfondsen krijgen regelmatig het verwijt dat ze te veel betalen voor het beheer van het pensioenvermogen.
kosten flyers drukken
kostenefficiënte Engelse vertaling Linguee woordenboek.
toekomstige inkomsten en omzet te genereren is afhankelijk van, onder andere, het tijdig ontwikkelen van producten die geschikt zijn voor productie op e e n kostenefficiënte m a ni er en die voldoen aan specificaties qua productontwerp en aan technische en prestatiegebonden specificaties.
Kosten Website Bouwen
Vertiv introduceert ruimtebesparende en kostenefficiënte UPS voor bedrijfskritische apparatuur DatacenterWorks.
Datacenter Efficiency Corner. Vertiv introduceert ruimtebesparende en kostenefficiënte UPS voor bedrijfskritische apparatuur. 27 november 2017 Nieuws. Vertiv introduceert de Liebert EXS UPS. De Liebert EXS is een extreem compacte, monolitische, transformatorloze UPS met een zeer hoge dichtheid en een maximaal actief vermogen tot 40 C.
Kosten Website Bouwen
Kostenefficiëntie definitie Encyclo.
Alle woorden A-Z. Een maat voor het evenwicht tussen de effectiviteit en de kosten van een dienst, proces of activiteit. Een kostenefficiënt proces is een proces dat zijn doelstellingen realiseert met minimale kosten. Zie ook kritieke prestatie-indicator, rendement op investering, rendement.
google adverteren kosten
Kostenefficiënte jeugdhulp Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie.
In de workshop Kostenefficiënte jeugdhulp bespreken Peter Dijkshoorn, Jolanda van der Meer en Hermien Dijk de directe en indirecte kosten en baten van de jeugdhulp en gaat u aan de slag met het maken van een kosten-batenanalyse. Deze workshop is gericht op jeugdhulpverleners, gemeentemedewerkers en wetenschappelijk onderzoekers.
Kosten Website Bouwen
Eenvoudige en kostenefficiënte implementatie van IFRS 16 Sigma Conso.
Sigma Conso biedt hier uitkomst middels een eenvoudige en kostenefficiënte IFRS 16-oplossing die groepsbreed kan worden ingezet. In dit seminar leert u hoe uw vakgenoten omgaan met de uitdagingen rond IFRS 16 en hoe de oplossing van Sigma Conso kan helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden.
kosten pakket versturen
kostenefficiënte Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
verwezenlijken de doelstellingen van het openbaarvervoerbeleid op een kostenefficiënte manier, en. achieve the objectives of the public transport policy in a cost-effective manner; and. Het helpt de broeikasgasemissies op een kostenefficiënte manier te verminderen en zo de klimaatverandering te temperen.
advertentie google kosten
kostenefficient Vertaling Nederlands-Engels.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Kosten Website Bouwen
kostenefficiënt Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Mits financieel inpasbaar, zou over korte termijn maatregelen zo beslist moeten worden, dat daarmee voorkomen wordt dat op langere termijn kosten onnodig oplopen en zouden afspraken gemaakt moeten worden over trajecten d i e kostenefficiënt g e ko ppeld kunnen worden.
kostenefficiënte Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Thirdly, this leads the Committee on Economic and Monetary Affairs to believe that we must promote a cost-effective approach. Dutch De Commissie heeft er geen enkel bezwaar tegen dat dit gebeurt op een manier die de gebruiker een kostenefficiënte universele dienstverlening garandeert.

Contacteer ons