Resultaten voor kosteneffectieve

 
kosteneffectieve
Kosteneffectiviteit in de praktijk Publicaties Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn.
Want als we, gegeven een begrensd budget, onszelf niet de vraag stellen wat is het ons waard, worden er keuzen gemaakt die kunnen leiden tot netto gezondheidsverlies voor de samenleving als geheel. Kosteneffectieve zorg wordt dan verdrongen door zorg die niet of minder kosteneffectief is.
Kosteneffectieve zorg is goedkope zorg medischcontact.
Is een kosteneffectieve behandeling nu altijd goedkope zorg? Nee, want een behandeling heet immers kosteneffectief als men er een beter effect mee behaalt dan met een concurrerende aanpak en dit opweegt tegen de daarvoor benodigde extra kosten, die op zich aanzienlijk kunnen zijn.
Demonstratie van de kosteneffectieve zonneboiler RVO.nl.
Home Subsidies Financiering Projecten Demonstratie van de kosteneffectieve zonneboiler. Demonstratie van de kosteneffectieve zonneboiler. Huidige zonneboilers zijn duur in verhouding tot de gerealiseerde besparing. Door het wegvallen van subsidies is er onvoldoende stimulans voor de consument om er een aan te schaffen.
Richtlijnen voor economische evaluatie Over ons Zorginstituut Nederland.
Deze bijlage is specifiek gericht op het meten van de gezondheidsgerelateerde kwaliteit van leven en de verschillende instrumenten die gebruikt kunnen worden om een QALY uit te rekenen. Hierin wordt beschreven welke instrumenten en methoden de voorkeur hebben en waarom.
Dure geneesmiddelen moeten kosteneffectief zijn KWF Kankerbestrijding.
Om te voorkomen dat er straks geen geld meer is voor geneesmiddelen die echt effectief zijn, moeten we nu goed kijken hoe we in Nederland het beschikbare geld het best kunnen uitgeven. Want we kunnen het maar één keer uitgeven.
Systems Engineering Kosten effectieve oplossingen.
Echter, is Teesing Systems Engineering uniek, door een combinatie te maken van bestaande producten met aangepaste producten wordt er op een kosteneffectieve en efficiënte manier assemblages ontwikkeld. Wij hebben een grote hoeveelheid producten op voorraad waarvan de specificaties en 3D-bestanden klaar voor gebruik zijn.
Kosteneffectiviteit Kenniscentrum InfoMil.
In beginsel zijn de emissiegrenswaarden in artikel 2.5 en 2.6 en de BBT-conclusies haalbaar voor de bedrijfsector. Toch kan een individueel bedrijf door de technische kenmerken van de installatie geconfronteerd worden met uitzonderlijke kosten maar ook mogelijke baten door toepassen van BBT.
kosteneffectief Vertaling Nederlands-Engels.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Kosten effectieve realisatie van een hoog eindgebruikers niveau Mediatheek tts GmbH.
Bertram confirms, there is no other tool that distributes knowledge as fast and focused as QuickAccess The super easy access and reach are without any competition.QuickAccess is a vital component of tt performance suite and makes relevant information available in the actual working context of any specific employee exactly at the moment it is required.
DVC machinevision B.V. is actief met vision oplossingen voor diverse markten.
Our digital cameras have seen great success in medical, microscopy, and life science applications worldwide, among others in dental scanners, ophthalmology, physical therapy, or laboratory automation. Traffic and Transportation. No one can imagine state-of the-art traffic systems without modern camera technology.

Contacteer ons