Resultaten voor bodemonderzoek bij verkoop huis

 
bodemonderzoek bij verkoop huis
Notaris.be Kopen, huren en lenen Kopen en verkopen.
Nadien zullen door BIM gepaste maatregelen worden bevolen voor de overdracht kan plaatsvinden. Bij de notaris. U wenst een woning of een perceel bouwgrond te verkopen. Bent u dan verplicht om een bodemonderzoek te laten uitvoeren voor u tot de verkoop kan overgaan?
eu privacy law 2018
Hoelang blijft het bodemattest geldig? Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Is die regeling ook zo bij de verkoop van een appartement? Hiervoor wordt de regeling na het einde van dit jaar wel wat strenger. Gebruikersnaam Wachtwoord Onthouden? Toegang tot dit deel van. Tips Advies Ondernemingsdatabank is voorbehouden voor abonnees. Heeft u nog geen abonnement? Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen. Indicator Tiensesteenweg 306 3000 Leuven Tel: 016 35 99 00 Fax: 016 70 14 01. ELS Belgium nv Hoogstraat 139 Bus 6 1000 Brussel. RPR Brussel Btw BE 0436.181.878. Doorzoek alle adviezen. Overdracht van deel risicogrond versoepeld. Bodemonderzoek nodig bij een mazouttank?
SEO
Het bodemattest en stookolieattest Verkopen Livios.
Bostoen wint opnieuw VOKA Charter Duurzaam Ondernemen 2016. Bostoen opent regiokantoor in Zellik. Geen melding van bodemattest in verkoopovereenkomst: geldig of niet? Opschortende voorwaarde compromis verkoop huis. Ontvang Co-exclusieve opdracht bemiddeling bij verkoop van handelsfonds in je mailbox. Tool: bereken hoeveel je kan afbetalen.
Het bodemattest is vereist bij verkoop Mijn project Ik Ga Bouwen.be.
Verzenden via mail. Voor de verkoop van een grond of een bestaande woning is in het Vlaamse Gewest een bodemattest vereist. De verkoper of de notaris moet het bodemattest aanvragen bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij OVAM van het Vlaams Gewest. Dat kost hem ongeveer 25 euro per kadastraal perceel. In het Waals en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een bodemattest voorlopig nog niet verplicht. Geen waterdichte garantie. Het bodemattest is geen waterdichte garantie dat de bodem zuiver is, maar geeft alleen aan dat de OVAM geen weet heeft van een eventuele verontreiniging. Het wordt in principe zonder veel formaliteiten uitgereikt, tenzij het om een risicogrond gaat. Wat zijn risicogronden? Risicogronden zijn gronden waar onder andere drukkerijen, garages, stookolietanks van meer dan 20.000 liter gevestigd waren of zijn. Voor u een stuk grond koopt, vraagt u het best bij de gemeente of dergelijke vergunningen ooit zijn uitgereikt. Wees zeker op uw hoede als u een oud industriegebouw koopt om er een of meerdere lofts in onder te brengen. Wat bij een risicogrond? In geval van een gekende risicogrond moet de verkoper eerst een oriƫnterend bodemonderzoek laten uitvoeren en de resultaten daarvan overmaken aan de OVAM.
Moet ik bij de verkoop van mijn huis of appartement een bodemonderzoek laten uitvoeren? CIBweb.
Moet ik bij de verkoop van mijn huis of appartement een bodemonderzoek laten uitvoeren? Wanneer je een woning of appartement verkoopt, dan moet je steeds een bodemattest kunnen voorleggen aan de koper. Dit attest moet worden aangevraagd bij OVAM. De inhoud van het attest moet worden overgenomen in de compromis.
Bodemattest aanvragen Bodemattest Ovam.
EPC deskundigen zoeken elektriciteitsattest EPC nieuwbouw keuring elektriciteit bij verkoop. Prachtig initiatief deze website! Alle attesten die ik nodig had om m'n' huis te verkopen waren zo geregeld. En aan een zeer goede prijs wist mijn notaris me te zeggen!
Notaris.be Kopen, huren en lenen.
18 Heb ik altijd een bodemattest nodig bij de verkoop van een eigendom? Wanneer is een bodemonderzoek noodzakelijk? Dit wordt bepaald in het Bodemdecreet. Naar aanleiding van de verkoop van een eigendom in het Vlaams Gewest is de verkoper wettelijk verplicht om een bodemattest aan te vragen.

Contacteer ons