Zoeken naar verkennend

 
verkennend
verkennend Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
verkennend" vertalen Engels. verkennend" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. verkennend ook: onderzoekend, voorbereidend. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. De dialoog moet verkennend blijven en we moeten nog andere bevriende partijen raadplegen. expand_more Dialogue must only be exploratory and we have other friends to talk to.
adwords
Verkennend onderzoek 4 definities Encyclo.
Een verkennend onderzoek wordt gehouden indien uit feiten en omstandigheden blijkt dat er bepaalde misdrijven worden gepleegd waar voorlopige hechtenis is toegestaan. Indien een persoon een strafbaar feit pleegt, kan hij ingevolge artikel 27 van het Wetboek van Strafvordering worden aangemerkt als verdachte.
siemens wasmachine
verkennend vertaling Nederlands Engels.
neo
Verkennend onderzoek wat is de betekenis en definitie. mail.
Zij zijn niet bedoeld om kwantitatieve gegevens te verzamelen, maar richten zich op een kwalitatieve en subjectieve analyse van zaken zoals behoeften, drijfveren en emotionele ladingen. Vaak is bij verkennend onderzoek de stelling dat iets aannemelijk is totdat het tegendeel is bewezen.
vouwgordijnen
verkennend WikiWoordenboek.
Ga naar: navigatie, zoeken. Geluid: verkennend hulp, bestand. onvoltooid deelwoord van verkennen. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleverkennendoldid3444378.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 10. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Deelwoordsvorm in het Nederlands. Retrograad van het Nederlands.
Verkennend onderzoek wat is de betekenis en definitie. mail.
Verkennend onderzoek wat is de betekenis definitie. Trial-and-erroronderzoek waarbij wordt begonnen met vage veronderstellingen over de werkelijkheid, met onscherp geformuleerde hypothesen of verwachtingen, om op die manier zo open mogelijk te staan voor de werkelijkheid en te komen tot de ontwikkeling van hypothesen.
verkennend Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Nieuwe impulsen in deze onderzoekslijn gaan uit van het nieuw gestarte programma Transitional Justice NIOD-programma, met steun van de KNAW, uit te breiden naar NWO en van het te formuleren programma Transitional Politics NIOD programma, partner UvA, aan te werven bij NWO, dat nader wordt geconcipieerd op grond van e e n verkennend o n de rzoek naar de toepassing van nieuwe onderzoeksmethoden uit de ehumanities met subsidie van het CLARIN programma.
Synoniemen van verkennend; ander woord voor verkennend synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: beproevend, pogend, proberend, tastend, verkennend. woordverbanden van verkennend grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.: context vertalen: naar het kies een taal. Citaten Wikipedia Google.

Contacteer ons