Zoeken naar kosten

 
kosten
Kosten Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Kosten of met Kosten in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Kosten inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Kosten en verwijzingen daarnaartoe.
GDPR
kosten Vervoeging van het werkwoord kosten in het Duits.
Futur I Indikativ. ich werde kosten. du wirst kosten. er/sie/es wird kosten. wir werden kosten. ihr werdet kosten. sie werden kosten. Futur II Indikativ. ich werde gekostet haben. du wirst gekostet haben. er/sie/es wird gekostet haben. wir werden gekostet haben.
Sea
Kosten betaalkaarten KBC Bank Verzekering.
de kosten van de kredietkaart, zijnde 22 euro voor KBC-Kredietkaart Silver met KBC Flex Budget, 55 euro voor KBC-Kredietkaart Gold met KBC Flex Budget en 88 euro voor KBC-Kredietkaart Platinum met KBC Flex Budget.; de duur van het krediet die één jaar bedraagt.;
vloertegel
Kosten SMart.
Dankzij deze administratieve kost konden we het loongarantiefonds oprichten. Het fonds laat toe de leden steeds op tijd te betalen binnen de 7 werkdagen na de uitvoering van de prestatie. Ook als de opdrachtgever de prestatie nog niet heeft vergoed.
seo freelancer
Kosten van een bemiddeling Federale Bemiddelingscommissie.
Een bemiddeling is over het algemeen beterkoop dan een beroep op de rechtbank, ondermeer omdat dit toelaat de kosten uit te sparen verbonden aan de procedures ter ondersteuning van de eis, alsook tal van andere kosten eigen aan de gerechtelijke oplossing van een geschil.
Hoeveel kost een spaarrekening? Spaargids.be.
De sluitingskosten: GRATIS. De wet verbiedt de banken om kosten aan te rekenen voor het afsluiten van een spaarrekening. OPGELET: De bank vraagt soms om ook een zichtrekening te openen samen met het spaarboekje. Die zichtrekeningen zijn in vele gevallen niet gratis. Vergelijk de kosten van zichtrekeningen.
kosten / kost taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
kosten / kost. In de standaardtaal worden kosten en onkosten in het meervoud gebruikt in de betekenis de prijs die je voor iets moet betalen, de uitgaven die je moet doen. Ook in samenstellingen zoals loonkosten, proceskosten, productiekosten, wordt de meervoudsvorm kosten gebruikt.

Contacteer ons